De afgelopen maand stond in het teken van de Olympische winterspelen en de Nederlandse successen die daar zijn gehaald. In dit lookbook een mooie foto van de meest succesvolle moeder op deze winterspelen, een succesvol model op de fiets, wellicht het begin van een succesvol boek  en een hele mooie zwangerschapsaankondiging.

instagram-Nicolette-van-Dam-Zwanger

Met dit plaatje van een foto kondigde Nicolette van Dam aan dat ze zwanger is van haar tweede kindje, haar dochtertje Lola-Lily is er heel blij mee.

Jip_zoon_Do_Carnaval

 

Een baby-tje dat nog maar net uit zijn mama’s buik is, is het zoontje van Do; Jip. En nu al viert hij vrolijk Carnaval mee in Oeteldonk/ Den Bosch.

dochter_Carien_Kleibeuker_olympisch_brons_schaatsen

 

Een paar weken voor de bronzen-rit van Carien Kleibeuker bewondert haar 5-jarige dochter Annemijn het Olympische schaatspak van haar moeder.

Indy_dochter_leontien_van_moorsel_ireen_wust

 

Dochter Indy van Olympische Kampioene Leontien van Moorsel is fan van de winterkoningin Ireen Wust.

Danie_Bles_met_man_en_jongste_zoon_marlon

 

Ook in winterse sferen is styliste Danie Bles met haar man en jongste zoon Marlon die allemaal gekleed zijn in stylish verantwoord donkerblauw.

Wendy_van_Dijk_en_Zoon_Sem_bij_Radio538 Lizzy_dochter_Wendy_van_Dijk_4_jaar

Wendy van Dijk ging met haar zoon Sem naar de studio van 538 en vierde de vierde verjaardag van haar dochter Lizzy.

Doutzen_Kroes_met_zoon_Phyllon_op_de_fiets

Zwangere Doutzen Kroes fiets op een mooie lente-achtige winterdag met zoontje Phyllon door Amsterdam.

Isa_Hoes_en_Vlinder_Kamerling_boek_contract

Isa Hoes gaat samen met dochter Vlinder Kamerling een kinderboek schrijven over een meisje dat wensen kan laten uitkomen. Hier tekenen ze het contract, we zijn benieuwd.

About The Author

Gaat graag voor een outdoor vakantie naar Schotland, Denemarken, Zweden of Noorwegen. Voor een citytripje even naar Parijs, New York of Berlijn. En voor het strand naar Ibiza of Curaçao. Met haar man, 2 kids en een rode je-weet-wel Kater, woont ze in Den Haag. Nu woont ze al weer een paar jaar met veel plezier in een lommerrijke Desperate Housewives-achtige buitenwijk. Dol op spelletjes, gezellige etentjes en miniatuurtjes.