Heel graag stellen we jullie voor aan een aantal mooie, handige en fijne kinderwagens om je een beetje op weg te helpen als je nu aan het shoppen bent voor een kinderwagen. Als je behalve de wagens in dit artikel, er meer wilt zien; kijk dan ook eens hier.

i_Candy_Peach_Blossom_Twin_ 2 _Stroller_ Berry_ Bon_ Bon_tweeling_kinderwageni_candy-peach-blossom-tweeling_kinderwagen_voor_twee_kinderen

Deze kinderwagen zijn van het merk I-Candy. Deze wagens zijn de investering zeker waard als je meerdere kids hebt. De wagen kan met een tweeling, een peuter en een baby of twee peuters. Hij is zo stevig als een huis, makkelijk in te klappen en rijdt bijna net zo soepel als een wagen voor 1 kind. De kinderwagen is circa 880,- euro, een extra stoeltje kost 279,-  en de reiswieg is 265,- euro.

easywalker_mini_zilver_frame_witte_wieltjes_witte_streep_black

Easywalker heeft het automerk mini gevraagd om mee te denken over het ontwerp van hun nieuwste editie. Het resultaat is een heerlijk eigenwijze kinderwagen die heel makkelijk over veel terreinen en hobbels & hobbels rijdt. De kinderwagen zelf kost 699, – euro en de reiswagen koop je erbij voor ongeveer 170,- euro.

Quinny_Buggy_ Zapp_extra_2014_2.0

Bovenstaande foto geeft precies weer waarom de nieuwe -Quinny Zapp Extra 2014- de moeite van het aanschaffen waard is. Bij deze vernieuwde Quinny kan de zitting zo geplaatst worden dat het gezichtje naar de rijrichting toe kijkt of dat je gezellig contact kunt maken met je kindje terwijl je ergens naartoe rijdt. Ook kan de achterleuning in de lig- stand worden gezet waardoor je jouw kind ook tijdens een dutje makkelijker kunt vervoeren. Je kunt snel een Maxi-Cosi autostoeltje op het onderstel plaatsen voor de korte shoptripjes.

 

colours Maxi_Cosy_Streety_Plus_Mix_en_Match

Over Maxi-Cosi gesproken, dit merk heeft een solide kinderwagen gemaakt met de Streety Plus Mix en Match. De kinderwagen die vanaf de geboorte kan worden gebruikt, is met een hand in te vouwen zonder diep te hoeven bukken. Compact opgevouwen past deze zelfs in de kleinste kofferbak. Een autostoeltje en de kinderwagenbak klik je zo op het onderstel. Je kunt voor deze kinderwagen, met behulp van de bekleding, kiezen uit vier kleuren. De kinderwagen inclusief de reiswieg kost ongeveer 350,- euro, de bekleding is 60 euro extra.

About The Author

Gaat graag voor een outdoor vakantie naar Schotland, Denemarken, Zweden of Noorwegen. Voor een citytripje even naar Parijs, New York of Berlijn. En voor het strand naar Ibiza of Curaçao. Met haar man, 2 kids en een rode je-weet-wel Kater, woont ze in Den Haag. Nu woont ze al weer een paar jaar met veel plezier in een lommerrijke Desperate Housewives-achtige buitenwijk. Dol op spelletjes, gezellige etentjes en miniatuurtjes.