Vandaag gaat Oranje de tweede poolwedstrijd spelen tegen Australië, spannend! De mama’s en kids gaan juichen voor onze jongens in Brazilië.  Hierboven zie je Gertrude Kuyt met haar zoontjes bij dé wedstrijd tegen Spanje. Hieronder nog een paar pics in dit mini lookbook.

Bouchra_van_Persie_met_de_kids

 

De favoriete kleur van de kids van Robin van Persie is misschien dan niet oranje, hun favoriete voetballer is zeker wel gekleed in het oranje.

Gertrude_kuyt_met_zoontjes_in_het_vliegtuig

 

Gertrude en de kids hebben in het vliegtuig al helemaal zin in het WK. De brede oranje armband die Gertrude hier draagt, is van het sieraden label van Yolanthe Sneijder Cabau.

Barbara_Barend_zoontje_Seb

 

Het zoontje van voetbalpresentatrice en uitgever van het sportblad “Helden” Barbara Barend kijkt de wedstrijden het liefst thuis op de bank.

Winonah_de_Jong_Nigel_de_Jong_en_kids

 

Een en al glamour is het gezin van Winonah de Jong en haar man middenvelder Nigel de Jong. Gelukkig zit Winonah ook prettig down-to-earth in het oranje op de tribunes in Brazil.

Coleen_ Rooney_met_kids

Ok ok de vrouw van Wayne Rooney juicht dan niet voor Oranje maar deze selfie van de beroemdste  “wag” uit Engeland met haar zoontjes in het vliegtuig onderweg naar het WK, was te leuk om niet te plaatsen. (en haar zoontjes lijken hier wel oranje shirtjes aan te hebben 🙂 )

About The Author

Gaat graag voor een outdoor vakantie naar Schotland, Denemarken, Zweden of Noorwegen. Voor een citytripje even naar Parijs, New York of Berlijn. En voor het strand naar Ibiza of Curaçao. Met haar man, 2 kids en een rode je-weet-wel Kater, woont ze in Den Haag. Nu woont ze al weer een paar jaar met veel plezier in een lommerrijke Desperate Housewives-achtige buitenwijk. Dol op spelletjes, gezellige etentjes en miniatuurtjes.