Echte originele kindercadeautjes zijn niet zo makkelijk te vinden. Als de kids alles van Nijntje en Sesamstraat wel zo’n beetje hebben of je wilt gewoon iets dat je ook leuk in een kinderkamer kan neerzetten en dat niet iedereen al heeft, kijk dan eens op Etsy. Deze keer hebben we een hele mooie shopping pagina gemaakt met een paar van de leukste poppen/ knuffels voor meisjes én jongens die er nu te vinden zijn!

Helemaal uit Madrid komen deze snoepjes die je al voor nog geen 40 euro. (exclusief verzending kunt bestellen) Wellicht als de kids het lief aan Sinterklaas vragen, neemt de Sint er de volgende keer eentje mee? Alleen het kiezen zal heeel moeilijk worden! Meteen eentje kopen? Dat kan hier!

Een moeder en dochter uit Florida/ USA produceren in hun thuis studio deze geweldig leuke poppen. Door de grote variëteit aan poppen, kun je degene kiezen die het meest op het kind lijkt. Deze poppen zijn vriendelijk voor het milieu; gemaakt van eco-katoen en de inkt die voor het drukken wordt gebruikt, is in water oplosbaar. Voor 22,55 euro kun je ze hier bestellen.

Susan Hank uit de USA heeft de Teddybear opnieuw uitgevonden. De beren doen een heel klein beetje denken aan de bekende Mon Chi Chi aapknuffels uit de jaren ’70 doordat het gezichtje van deze beren glad is en de rest lekker pluizig. Deze knuffelberen heeft het in zich om het favoriete knuffeltje van jouw kind te worden. De beren kosten rond de 30 euro en kunnen hier worden besteld.

Als je eens echt wilt uitpakken en je kind iets wilt geven om naar te kijken en wellicht heeel af en toe mee te laten spelen, kijk dan eens in de winkel van Manomine.  Je kunt er meestal niets kopen. Zelfs als je dat zou willen omdat de spullen die online komen, heel snel weer zijn uitverkocht. Dat komt ook zeker omdat de knuffeltjes heel schattig en leuk zijn met allerlei accessoires en de mogelijkheid om extra kleertjes bij te kopen.

En het is nu ook niet zo dat deze mini-diertjes zo goedkoop zijn; 160 pond ben je al snel kwijt. En als je nog 450 pond (!!) overhebt kun je een te schattig beertje kopen met haar eigen garderobe. Wie er achter deze Engelse shop zit, is niet meteen duidelijk (het blijkt ene Mia Giedre Kaubryte – Schmidt uit Engeland te zijn) en of je er wat kan kopen dus ook niet 🙂

 

About The Author

Gaat graag voor een outdoor vakantie naar Schotland, Denemarken, Zweden of Noorwegen. Voor een citytripje even naar Parijs, New York of Berlijn. En voor het strand naar Ibiza of Curaçao. Met haar man, 2 kids en een rode je-weet-wel Kater, woont ze in Den Haag. Nu woont ze al weer een paar jaar met veel plezier in een lommerrijke Desperate Housewives-achtige buitenwijk. Dol op spelletjes, gezellige etentjes en miniatuurtjes.