En dan komt er een pakketje binnen voor de Kids met daarin de groene Krokodil van bObles. De Krokodil zit in een doorzichtige plastic hoes met een rits. Erbij zitten allerlei folders met uitleg over de Krokodil en de andere producten van bObles. De Krokodil zelf is van een prettig zacht maar toch stevig schuim gemaakt. Dit schuim lijkt van een goede kwaliteit; robuust, fris en stevig. Maar wat kun je er mee? En zal deze Krokodil in de smaak vallen bij de kids?

Eeeeh ja dus! Leuk dat er allemaal boekjes bij zitten met uitleg hoe je de Krokodil kan gebruiken maar voor de kids zijn deze totaal overbodig. Zodra ze er mee kunnen spelen, zijn ze er niet meer bij weg te krijgen. Om beurten springen ze er overheen, klauteren erop en balanceren ze op alle zijkanten.  Later zie ik dat ze er kunstjes op gedaan hebben die niet eens in de beschrijving stonden.  En hoewel de kids in leeftijd variëren van 2 t/m 7 jaar, hebben ze er allemaal net zoveel pret mee.

De bObles Krokodil is een meubel uit een hele serie die door de twee zussen achter het merk bObles is ontwikkeld. Bijna tien jaar geleden zijn twee zussen uit Denemarken ermee begonnen omdat ze de meubels die voor kinderen verkrijgbaar waren niet geschikt en ongeïnspireerd vonden. Het meeste kindermeubilair is gewoon volwassen meubilair dat verkleind is. Met de meubels die binnen het merk bObles zijn ontwikkeld, kunnen kinderen hun fantasie uitleven en de motorische vaardigheden verbeteren. Omdat het goed is voor hun lichaam, zintuigen en leervermogen dat kinderen veel bewegen en motorisch experimenteren, is deze krokodil een uitkomst.

Het formaat van de Krokodil is voor de kids prima; de bObles Krokodil is langer dan een halve meter en ongeveer 20 cm hoog op het hoogste punt. De kinderen hebben met dit formaat veel speelmogelijkheden terwijl het tegelijkertijd veilig genoeg is voor ze. Het wordt in de beschrijving aangeraden om de Krokodil af en toe met een nat doekje schoon te maken. Zelf vonden we het handiger om de Krokodil even mee te nemen tijdens het stofzuigen. Met het kleine ronde borsteltje zuig je dan snel en zonder strepen achter te laten eventueel zand dat er aan zit, weg.

Testoordeel van Kids-Blog.nl;

de kids vinden het een geweldig ding waar ze coole trucjes op kunnen doen. De kinderen snappen de BObles krokodil meteen en heel intuïtief verzinnen ze er hun eigen spelletjes omheen. Alle volwassenen die hier langs kwamen de afgelopen weken, wilden er ook even op wiebelen en balanceren. Als ze hun schoenen maar uitdeden, kon dat prima. De Meubels van bObles zijn het ideale cadeau voor kids, bijvoorbeeld op de eerste verjaardag van je kindje. Als je je kind op die leeftijd een wat groter cadeau wilt geven, is het niet altijd makkelijk om iets te vinden waar ze al mee kunnen spelen. Deze Krokodil kan prima met ze mee groeien. Als je bij een volgend kindje dan weer een ander item uit de collectie aanschaft bijvoorbeeld de Olifant, bouwen ze een mooie collectie op waar ze jarenlang veel plezier van hebben.

De bObles Krokodil is onder andere te koop bij Diss i.d.  voor 95,- euro. Ze hebben er de hele collectie van bObles. Als je de Krokodil of bijvoorbeeld de Olifant, de Kip of de Slang eerst van dichtbij wilt bekijken, vind je hier de verkoopadressen.

 

 

About The Author

Gaat graag voor een outdoor vakantie naar Schotland, Denemarken, Zweden of Noorwegen. Voor een citytripje even naar Parijs, New York of Berlijn. En voor het strand naar Ibiza of Curaçao. Met haar man, 2 kids en een rode je-weet-wel Kater, woont ze in Den Haag. Nu woont ze al weer een paar jaar met veel plezier in een lommerrijke Desperate Housewives-achtige buitenwijk. Dol op spelletjes, gezellige etentjes en miniatuurtjes.