Nu in veel winkels de sale een beetje op zijn eind loopt, liggen er weer volop nieuwe producten in de schappen. Als je voor een verjaardag of de feestdagen vast in wilt slaan, is dit wel weer een goed moment om her en der wat te gaan verzamelen. Het is sowieso altijd goed om fijne en goedkope vondsten achter de hand te hebben. Hieronder een shoplog met allerlei kinderspullen die nu bij de Action te koop zijn.

Als jouw kinderen graag bakken of je wilt juist meer met zijn gaan bakken, heeft Action nu twee prettige kookboeken in het assortiment; ‘t Kinder Bakboek in een koekjes en een taarten variant. De boeken hebben een prettig formaat van ongeveer 20 cm bij 30 cm en zijn opgemaakt volgens het veel plaatjes/ weinig tekst principe. Alles wordt duidelijk voorgedaan en kort en bondig beschreven. De boeken zijn 1.99 euro per stuk en bevatten 48 voor de kids inspirerende bak pagina’s, een echte aanrader!

Action-shoplog-speelgoed-Kinderkookboek

Action-shoplog-speelgoed-Kinderkookboek

Bij jongere kids doen zwaard-jes het altijd goed, zet een bak zwaardjes in een kamer bij een stel kleuters/ 6/7/8-jarige en de rollenspellen en schijngevechten gaan los. Bij de Action is nu een fraai piraten zwaard te koop dat de kids meteen aanspreekt.

Dit zwaard word verkocht in een pakket met een nep-oorbel, een muntenketting aan een heel zwak touwtje en een plastic ooglapje. Die ketting en de oorbel voegen wellicht wat minder toe, met het ooglapje wordt wel gespeeld maar is snel kwijt.

Het zwaard zelf spreekt kinderen meteen aan en ziet er voor de 1,99 die het pakket kost, mooi uit. Het zwaard is 65 cm lang en heeft bij het handvat een dubbele beschermboog. (op de foto niet goed te zien) Tijdens het nep-vechten zelf, zwiept het wellicht iets te veel maar dit voorkomt ook wel weer dat de kids elkaar heel hard kunnen raken.

Action-shoplog-speelgoed

Action-shoplog-speelgoed

 

Een hele fijn speelklei is de Play-Doh, bij de Action zijn nu verpakkingen te koop met 2 potjes per verpakking voor 1,19 euro. Er zijn er met blauwe en rode klei en met gele en roze klei.

Action-shoplog-speelgoed

 

Als jouw dochter graag knutselt, is dit setje om een vilten tasje te maken, een leuk cadeautje. Het tasje zelf (zonder hengsel) is ongeveer 20 cm bij 15 cm groot van een wat dikker grijzer vilt. Dit knutselpakketje kost 1,98 en is in meerdere kleuren combinaties te koop bij de Action.

Action-shoplog-speelgoed

Action-shoplog-speelgoed

 

Om te vieren dat je kind een mooie (sport)prestatie heeft geleverd of hen de kans te geven de juf/ oma – opa of papa in het zonnetje te zetten, kun je deze medailles gebruiken. De medailles zelf zien er redelijk goed uit en voelen ook best zwaar aan, een beetje zoals een “echte”  medaille. Door de klittenband sluiting schiet deze wellicht weer wat sneller los maar voor 99 cent voor drie medailles is dit een leuke aankoop.

Action-shoplog-speelgoed

 

Action-shoplog-speelgoed

 

De 3D puzzelballen zijn nog steeds een rage en voor 1,99 kun je ze ook bij de Action halen. Tot welk getal kom jij?

Action-shoplog-speelgoed

 

Deze schattige koekjes-vormen passen wel in de kawai (=schattig) trend/ bentobox trend die er nu is. De vormpjes hebben aan de bovenkant een rond handvat. Als je de vormpjes op het dunne deeg zet en op het handvat drukt, gaat de bodem van het vormpje naar beneden. Het deeg gaat daardoor na het uitsteken, makkelijk uit het vormpje. Per doosje met vier vormpjes is de prijs 1,29 euro.

Action-shoplog-speelgoed

Action-shoplog-speelgoed

 

Naast poppen zijn autootjes het all-time favoriete speelgoed voor de kids. Action heeft nu een hele verzameling van de hedendaagse klassiekers te koop. Denk aan de Mini Cooper, het Volkswagenbusje, het lelijke eendje, de London Taxi, een Aston Martin, het Fiat 500-tjes, een BMW, een Porsche en zelfs een Lamborghini. Leuk voor de kids en ook o zo leuk voor mama, bijvoorbeeld op je bureau? 2,39 euro per stuk.

Action-shoplog-speelgoed

Action-shoplog-speelgoed

 

Action-shoplog-speelgoed-autootjes

 

En tot slot, als je thuis een Dino fan hebt, het Action dinosaurus-schap is aangevuld met mooie grotere exemplaren.

Action_dinosaurus_schap

About The Author

Gaat graag voor een outdoor vakantie naar Schotland, Denemarken, Zweden of Noorwegen. Voor een citytripje even naar Parijs, New York of Berlijn. En voor het strand naar Ibiza of Curaçao. Met haar man, 2 kids en een rode je-weet-wel Kater, woont ze in Den Haag. Nu woont ze al weer een paar jaar met veel plezier in een lommerrijke Desperate Housewives-achtige buitenwijk. Dol op spelletjes, gezellige etentjes en miniatuurtjes.